Kosten en verzekering

Uitvaartverzekeraars werken vaak samen met vaste uitvaartondernemers of regelen zelf de uitvaart. Het is een misverstand te denken, dat u door de verzekering, die u misschien bij een van hen heeft afgesloten, vastzit aan een bepaalde uitvaartondernemer. Ongeacht waar u verzekerd bent, heeft u altijd de keus zelf een uitvaartverzorger te kiezen.

GJ Uitvaartverzorging is niet aangesloten bij een verzekeringsmaatschappij. Dat betekent dat u van ons het juiste aanbod van diensten mag verwachten, dat het best past bij de overledene en zijn naasten. Als u wilt, nemen wij contact op met de desbetreffende verzekeringsmaatschappij, zodat u daar geen zorgen om heeft. Heeft u een kapitaalverzekering afgesloten, dan krijgt u een bepaald bedrag uitgekeerd dat u vrij kunt besteden.

Bij een naturaverzekering heeft u recht op een standaardpakket diensten en goederen. Alles wat buiten het verzekerde pakket valt, zult u extra moeten bijbetalen. Als u kiest voor een zelfstandig uitvaartbegeleider, kan deze vorm van verzekering, in overleg met uw verzekeringsmaatschappij omgezet worden in een uit te keren bedrag dat vaak iets lager uitvalt. Daarentegen bent u bij ons gemiddeld genomen goedkoper uit. Wij hoeven namelijk geen kosten voor huisvesting, een wagenpark en personeel aan u door te berekenen.
Graag willen wij er voor een ieder zijn. Of en waar u verzekerd bent, maakt niet uit, u kunt altijd bij GJ Uitvaartverzorging terecht.

Ongeacht waar u verzekerd bent, heeft u altijd de keus zelf een uitvaartverzorger te kiezen.